Blog

Welke uitdagingen zijn we tegengekomen? Wat kan ons mateloos boeien of houdt ons bezig? Snuister rond in onze blogposts en kom meer te weten over ons werk.
Bezoekerscentrum-Kasterlee-spel-actief-in-de-natuur
#Familievriendelijk

Voor speelvogels en curieuzeneuzen

Familievriendelijk ontwerpen is geen kinderspel. Hoe zorgen we er als ontwerper voor dat belevingen interessant zijn voor de hele familie? We willen dat verschillende generaties tijdens hun bezoek een beleving op maat krijgen. Apart en toch samen. Vallen rusten en spelen met elkaar te rijmen? Hoe kunnen we de speelvogel en de curieuzeneus in elke bezoeker aanspreken? 

Lees meer
teseumm
#Erfgoed#Immersie#Musea

Erfgoed en technologie: match of misser?

Onderdompeling is een uitstekende manier om bezoekers aan te spreken en hun interesse te wekken in onderwerpen die op het eerste zicht mijlenver van hun dagelijkse leefwereld staan. Wat maakt zo'n onderdompeling nu echt tot een succes? Het laatste wat je wil, is dat de bezoeker zich wel nog die coole VR-bril herinnert, maar niet het verhaal dat je wilde vertellen...

Lees meer
diva
#Signalisatie

Uitblinken in eenvoud

Hoe maak je een ontwerp voor signalisatie in een museum waar alle aandacht vanzelf gaat naar de schitterende collectie? De signalisatie die wij maakten voor DIVA Antwerpen blinkt uit in eenvoud. 

Lees meer
Snijders-Rockox-klein-salet
#Proces#Achter de schermen

The making of... Snijders&Rockoxhuis

Na maanden voorbereiding is daar eindelijk de opening. Alles blinkt, de speeches worden nog een laatste keer geoefend en de glazen staan klaar voor de receptie. Maar wat gaat er vooraf aan dit moment? 

Lees meer

Zin om samen te werken?

Contacteer ons
Deze website gebruikt cookies
Meer info