Blog

Welke uitdagingen zijn we tegengekomen? Wat kan ons mateloos boeien of houdt ons bezig? Snuister rond in onze blogposts en kom meer te weten over ons werk.
henry-van-de-velde-GOLD-AWARD-bailleul-ontwerpbureau
#Award#Toegankelijkheid#Proces

Winnaar Henry van de Velde Gold Award

Het project Oase in Het GielsBos werd bekroond met de Henry van de Velde Gold Award 2020, binnen de categorie Collaborative. We creëerden drie zintuiglijke ruimtes voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking voor Het GielsBos en werkten hiervoor nauw samen met Vanhout.pro en Create.

Lees meer
Oostende-Wederopbouw
#Achter de schermen#Research

Kleurrijk in alle details

Ieder jaar organiseert Stad Oostende een zomerexpo. In die van 2019 stond het verhaal centraal over de wederopbouw van de stad na WO II. In de jaren '50 kreeg de stad er heel wat belangwekkende gebouwen van toonaangevende architecten bij. De tentoonstelling toonde heel wat zwart-wit beelden, maar een verhaal over die deze dynamische en optimistische periode vraagt toch om wat kleur...

Lees meer
Bezoekerscentrum-Kasterlee-spel-actief-in-de-natuur
#Familievriendelijk

Voor speelvogels en curieuzeneuzen

Familievriendelijk ontwerpen is geen kinderspel. Hoe zorgen we er als ontwerper voor dat belevingen interessant zijn voor de hele familie? We willen dat verschillende generaties tijdens hun bezoek een beleving op maat krijgen. Apart en toch samen. Vallen rusten en spelen met elkaar te rijmen? Hoe kunnen we de speelvogel en de curieuzeneus in elke bezoeker aanspreken? 

Lees meer

Zin om samen te werken?

Contacteer ons
Deze website gebruikt cookies
Meer info