Over Bailleul Ontwerpbureau

We creëren werelden die inspireren. Elke keer anders.

Bailleul Ontwerpbureau is een krachtig team van 14 experts in creatieve communicatie. De ruggengraat van onze werking: een integere relatie met onze opdrachtgevers en een groot inlevingsvermogen naar ons doelpubliek.

1. Brede expertise 

Ons team is een bont gezelschap van productontwikkelaars, grafisch ontwerpers, tekentalenten, taalminnaars en administratieve sterkhouders. Samen bedenken we verrassende oplossingen voor een diverse waaier van opdrachten. 

2. Elke keer anders 

Al meer dan 35 jaar begeleiden we onze klanten bij complexe uitdagingen, van het prille idee tot afgewerkt product. Wetenschap, erfgoed, kunst of industrie: voor elk onderwerp zoeken wij een rake manier om de boodschap over te brengen. 

3. Op maat van het doelpubliek 

We verplaatsen ons in de noden van onze klant én hun doelpubliek. Voor elke vraag zoeken we de passende vorm, of het nu gaat om een brochure, digitale interacties of een ruimtelijk ontwerp… We tasten ruimtes af en brengen ritme met licht en kleur. 

4. Verhalen detecteren

Authentieke verhalen vormen het hart van onze concepten. Je voelt ze in elk detail. Zo krijgt elk project een eigen identiteit. 

5. Begrijpen waar de kracht zit 

Vanop afstand zie je beter. Als externe partner hebben we een frisse kijk op wat voor onze klanten vanzelfsprekend is.   


Deze website gebruikt cookies
Meer info