Overzicht projecten

Stadsvernieuwing Deinze Stad Deinze

Deinze is een stad in volle groei. Enkele jaren geleden startte het grootschalige vernieuwingsproject Deinze 2020. De hele stad wordt aantrekkelijker gemaakt om er te wonen, te winkelen, te werken, naar school te gaan en op bezoek te komen. 

Wij begeleiden de stad in de communicatie met haar inwoners. In nauwe samenwerking met de stadsdiensten zorgen wij voor bakens in de publieke ruimte, informatievergaderingen, tentoonstellingen met plannen, maquettes en foto’s, folders en brochures en artikels in het stadsmagazine. 

De tijdelijke expo Deinze 2020 schetste een beeld van deze plannen. Maquettes, filmpjes, infopanelen en infografieken illustreerden de talrijke plannen en realisaties. Deinzenaren mochten in de zomer van 2017 op tocht door hun nieuwe stadhuis. Ze blikten terug op afgewerkte projecten en wierpen een blik op de toekomst. Het hoogtepunt van het bezoek was een wandeling langs het balkon op de vierde verdieping met prachtig zicht over de stad. Her en der rond het stadhuis stonden kleine wachthuisjes met extra informatie over bepaalde projecten. In de expo was er ook ruimte voor feedback. Bezoekers konden hun mening achterlaten of suggesties doen op één van de antwoordkaartjes. 

In het voorjaar van 2018 bracht de stad ook een kijkboekje uit met foto's van de meest recente realisaties en vernieuwing. Er was plaats voor grote en kleine projecten. Wij zorgden voor de redactie en de lay-out van dit kijkboekje.


deinze

Een skyline uit karton verwelkomt de bezoekers. Hier geven we een overzicht van gerealiseerde projecten. Kleine tekeningen zorgen voor een humoristische toets.  

Deinze

Een tijdelijke tentoonstelling maken we in gemakkelijk te recycleren materialen.


Deinze

De technische dienst van Stad Deinze heeft deze exhibit gebouwd: mooi hé.

Deinze

Deinze is een fietsstad. Miniatuurfietsers met het logo van de stad fietsen rond de sokkels van de maquette en verklappen leuke weetjes.


deinze participatie

Bezoekers konden hun mening achterlaten of suggesties doen op één van de antwoordkaartjes

deinze brochure

In het voorjaar van 2018 bracht de stad ook een kijkboekje uit met foto's van de meest recente realisaties en vernieuwing. 

deinze brochure

Er was aandacht voor grote en kleine projecten. 

deinze brochure

Wij zorgden voor de redactie en de lay-out van dit kijkboekje.

In maart 2012 ontving de stad Deinze uit handen van minister Geert Bourgeois de ‘Beleidsprijs Publieke Ruimte 2007-2012’. 

Stad Deinze - maquettes

Een grote maquette met aanduiding van de belangrijkste projecten van de stadsvernieuwing.

Stad Deinze

Deinze is een stad voor jong en oud. Stickers met weetjes duiden zichten voor kinderen.


Stad Deinze - kinderparcours


Andere projecten

belfort

Museum Belfort Sluis

Gemeente Sluis
Lees meer
Rupelstreek

Gebiedsontwikkeling Rupelstreek

Provincie Antwerpen
Lees meer
Kempense-Heuvelrug-studie

Studie Kempense Heuvelrug

Gemeente Kasterlee
Lees meer
Deze website gebruikt cookies
Meer info